Virslis lecsó

Szaftos virslis lecsó

Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: könnyű

A virslis lecsó a nyári időszak elmaradhatatlan fogása. Friss zöldségekkel megfőzve az egyik legjobb ebéd, vacsora választás. A zöldségeket pedig variálhatjuk is.

Virslis lecsó

0 0 szavazat
Fogás: főételKonyha: magyarNehézség: könnyű
Adag

4

adag
Előkészítés

10

perc
Elkészítés

30

perc
Összesen

40

perc

Hozzávalók

  • 4 darab virsli

  • 1 darab vöröshagyma

  • 2 darab paprika

  • 2 darab paradicsom

  • 2-3 gerezd fokhagyma

  • 2 evőkanál olaj

  • bors

  • 1 teáskanál pirospaprika

Elkészítés

  • A virslit vágjuk kis kockákra, majd a vöröshagymával és az olajjal együtt pirítsuk meg egy serpenyőben.
  • Adjuk hozzá a kockára vágott paprikát, a fokhagymát és a pirospaprikát, majd pirítsuk tovább 2-3 percig.
  • Vágjuk kockákra a paradicsomot és tegyük a serpenyőbe, majd adjuk hozzá az ízesítést (só, bors).
  • Keverjük össze az összetevőket, majd főzzük közepes lángon 10-15 percig, amíg az összes zöldség megpuhul.
  • Tálaljuk melegen, friss kenyérrel. Jó étvágyat kívánunk!

Fotó: canva.com