A natúr csirkemell nagyon pompás fogás zöldségkörettel vagy rizzsel, de elkészítésére érdemes odafigyelni, mert nagyon könnyű kiszárítani!
Adag
4
adagElőkészítés
5
percSütés
15
percÖsszesen
20
percHozzávalók
2 darab csirkemellfilé
4 evőkanál olaj
só ízlés szerint
bors ízlés szerint
Elkészítés
- A csirkemellet alaposan mossuk meg, majd vágjuk tetszőleges szeletekre, ha túl vastag lenne, klopfoljuk ki.
- Fűszerezzük a sóval és borssal.
- Mielőtt a sütőbe tennénk a csirkemelleket egy kevés olajon pirítsuk meg egy serpenyőben, ha szép kérges lett akkor 130 fokon előmelegített sütőben (légkeverést kapcsoljuk be) 15 perc alatt készre sütjük. Jó étvágyat kívánunk!
Fotó: canva.com