Hagymás csirke

Pirított hagymás csirke

Elkészítési idő: 35 perc Nehézség: könnyű

A hagymás csirke kombináció mindig is jól működött együtt, az előállítása nagyon gyors és könnyű, tésztával és zöldségekkel tálalva pedig egy tökéletes főételt állíthatunk elő.

Hagymás csirke

0 0 szavazat
Fogás: húsételKonyha: nemzetköziNehézség: könnyű
Adag

4

adag
Előkészítés

10

perc
Elkészítés

25

perc
Összesen

35

perc

Hozzávalók

  • 4 darab 4 csirkemellfilé

  • 2 gerezd 2 fokhagyma

  • 1 darab 1 hagyma

  • 2 evőkanál 2 olaj

  • 30 gramm 30 liszt

  • 0,5 teáskanál 0,5

  • bors ízlés szerint

Elkészítés

  • A csirkemellet mossuk meg alaposan, majd vágjuk fel kisebb darabokra.
  • Egy serpenyőben melegítsük meg az olajat, majd adjuk hozzá a felszeletelt hagymát.
  • Ha aranybarna lett, tegyük hozzá a fokhagymát.
  • Egy tálban keverjük össze a sót, borsot és a lisztet és ebben forgassuk meg a csirkemell kockákat, majd így tegyük a serpenyőbe.
  • Ha elkészültek a csirkék, lehet is tálalni. Ajánlott mellé a tészta, zöldség kombináció. Jó étvágyat kívánunk!

Fotó: canva.com