Krémsajtos csirkemell

Krémsajtos csirkemell serpenyőben

Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: könnyű

A sajtos, csirkemelles ételeket sokan kedvelhetjük, hiszen remek párost alkotnak, de ha szeretnénk valami hasonlót, mégis újat tesztelni, a krémsajtos csirkemell receptjét nem érdemes kihagyni.

Krémsajtos csirkemell

0.0 0 szavazat
Fogás: húsételKonyha: nemzetköziNehézség: könnyű
Adag

4

adag
Előkészítés

5

perc
Elkészítés

25

perc
Összesen

30

perc

Hozzávalók

  • 500 gramm csirkemellfilé

  • 4 evőkanál olaj

  • 2 darab citrom leve és héja

  • 5 evőkanál tejföl

  • 200 gramm natúr krémsajt

  • 2 gerezd fokhagyma

  • só ízlés szerint

  • bors ízlés szerint

Elkészítés

  • A csirkemellet alaposan megmossuk, majd felvágjuk. Olajat öntünk egy serpenyőbe és a csirkemellek mindkét oldalát megsütjük, majd sózzuk, borsozzuk.
  • A tejföl elkeverjük a citrom levével és héjával, a sajttal, és fokhagymával.
  • Ha a csirkemell megpirult, leöntjük a szósszal és összesütjük. Tálalhatjuk tésztával, rizzsel, de akár salátával is. Jó étvágyat kívánunk!

Fotó: canva.com