Mogyoróvaj

Krémes mogyoróvaj házilag

Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: könnyű

A mogyoróvajat mindenképpen érdemes otthon összedobni, mert nagyon jól passzol kenyerekhez, süteményekhez és bár nem gondolnánk, de nagyon is könnyű az előállítása.

Mogyoróvaj

0 0 szavazat
Fogás: köretKonyha: nemzetköziNehézség: könnyű
Adag

4

adag
Előkészítés

5

perc
Elkészítés

5

perc
Összesen

10

perc

Hozzávalók

  • 200 gramm 200 földimogyoró

  • 0,5 teáskanál 0,5

  • 1 evőkanál 1 olaj

Elkészítés

  • A mogyorót felaprítjuk, majd hozzáadjuk a sót és az olajat és összekeverjük aprítógéppel vagy turmixgéppel az egészet!
  • Ha szeretnénk elérni a crunchy hatást (ropogósabb, nagyobb darabok) akkor egy kevés mogyorót még adjunk hozzá, amelyet nem törünk össze! Jó étvágyat kívánunk!

Fotó: canva.com