Firenzei csirkemell

Firenzei csirkemell tekercsek

Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: könnyű

A firenzei csirkemell tekercsek különlegessége, hogy spenóttal vannak töltve. Így elkészítve egy új, különleges íz világot kaphatunk, de mivel csirkemellről van szó, így nem is kell sok időt szánnunk rá.

Firenzei csirkemell

0.0 0 szavazat
Fogás: húsételKonyha: olaszNehézség: könnyű
Adag

4

adag
Előkészítés

15

perc
Elkészítés

30

perc
Összesen

45

perc

Hozzávalók

  • 50 dkg csirkemell

  • 2 evőkanál olaj

  • 300 gramm spenót

  • 10 dkg bacon

  • 20 dkg fetasajt

  • 3 gerezd fokhagyma

  • só ízlés szerint

  • bors ízlés szerint

Elkészítés

  • A csirkemelleket elvágjuk ketté, majd ,hogy jó vékonyak legyenek, kiklopfoljuk.
  • A spenót leveleket alaposan megmossuk, majd olajon megsütjük a fokhagymával együtt, picit fűszerezzük.
  • Ha elkészült, a csirkemell szeleteket kiterítjük, és erre ráfektetjük a spenótos, majd reszelünk rá sajtot és feltekerjük. Fogpiszkálóval megtűzhetjük,nehogy szétessen.
  • Egy tepsit zsiradékkal kikenünk, majd belehelyezzük a tekercseket.
  • 180 fokra előmelegített sütőben 30 perc alatt készre sütjük. Jó étvágyat kívánunk!

Fotó: canva.com