Ezek a legkedveltebb elektromos cigi ízek a világon

Az e-cigi népszerű termék azok körében, akik szeretnék elkerülni a nikotint, de nem akarnak lemondani a dohányzás nyújtotta élményről. Népszerűsége ahhoz is köthető, hogy a legtöbb ízesítésű e-liquid több érdekes ízből is összeállítható. Ez egyedi ízt kínál minden alkalommal, amikor valaki “rágyújt” az elektromos cigire.

Kétségtelen, hogy az e-cigi sokkal dinamikusabb, mint a hagyományos cigaretta, azáltal, hogy szabadon lehet kiválasztani a termék belső „tartalmát”, a felhasználó igényei szerint. A különböző ízeknek sokféle felhasználási területe létezik, mind az üdítők, édességek vagy parfümök. És nyilván ide tartozik a Big Mouth aroma, amely a legkülönfélébb alapanyagokkal kísérletezik, felélesztve az ízlelőbimbókat. Ahány ember, annyiféle ízlés, vannak viszont népszerű ízek, amely a többségnek bejön.

Íme a legkedveltebb ízek, amelyet a legtöbb e-cigis imád!

Áfonyás muffin

Az egyik első íz kétségtelenül az áfonyás muffin. Maga az íze kissé krémesnek mondható, vajas ízű, akár egy igazi muffin. Elolvad az ember szájában, miközben élvezi a friss erdei áfonya finom zamatát. Ezenkívül kellemes aromát hagy utóízként, amitől tovább tart.

Narancs

Ennek az íznek füstölve nagyon erős esszenciája van. Sokak szerint viszont az íze túl elsöprő és intenzív lehet, ezért ajánlott menta hozzáadásával párosítani. A citrusfélék erős íze és aromája rendkívül frissítő, intenzív és gazdag tud lenni. Egy dologra viszont figyelni kell: nem szabad túlhevíteni, mert visszataszítóvá válhat, és tönkreteheti az élményt.

Vanília

Ahogy a narancsot, úgy a vanília ízét is ki kell próbálni. Kicsit olyan, mint egy vaníliafagyi, ízletes és krémes. A vanília íze tökéletes a vízipipához is, sokkal kellemesebbé teszi az élményt.

Őszibarack

Az őszibarack édes, gyümölcsös aromát ad, enyhén savanykás ízével. Kellemes illata is van, ami az őszibarack teára emlékeztet. Egy csipetnyi barack hozzáadásával pompásan keverhető olyan ízekkel, mint a menta, vanília és narancs.

Szőlő

A szőlő íze is közkedvelt, sima és édes. Legtöbbször vörös, fekete és zöld szőlő keverékével ízesítik. Érdemes mentával és hideg vízzel összekeverni az egyedi, könnyű élmény érdekében!

Mangó

A lista nem lehet teljes a népszerű Mango nélkül! Ez az íz a valódi gyümölcs ízének egzotikus érzését adja. A mentával és más ízesített dohányfajtákkal ellentétben a mangó édes ízű, fokozza az élményt. Aromája Dél-Amerika merész esszenciáját kínálja, innen ered népszerűsége az egész világon.

Fotó: canva.com