A habcsók nem csak egyszerűen elkészíthetőnek néz ki, hanem az is. Pár nagyon könnyű lépés, és gyorsan meg is kapjuk ezt a könnyű desszertet.
Adag
24
adagElőkészítés
15
percSütés
50
percÖsszesen
1
óra5
percHozzávalók
100 gramm porcukor
4 darab tojás
1 késhegynyi só
Elkészítés
- Első lépésként a tojásokat ketté választjuk.
- A fehérjéhez adjuk hozzá a sót és a cukrot, majd verjük fel úgy, hogy egy fényes habot kapjunk.
- Ha összeállt, töltsük bele egy habzsákba. Egy sütőpapírral bélelt tepsire a habzsák segítségével kezdjük el adagolni. A mérete és a formája ránk van bízva, de nagyjából egyformák legyenek a sütés miatt.
- 100 fokra előmelegített sütőben 45-50 perc alatt készre sütjük. Jó étvágyat kívánunk!
Fotó: canva.com