A legjobb evőhelyek fogadási rajongók számára

Magyarország európai viszonylatban az elsők között szerepel a sportfogadás népszerűségét illetően. Mint ilyen sikeres „sportág” a köré épült szolgáltatások is népszerűek. Egyik legfontosabb része nyilván ennek is az étkezés, hiszen egy jóllakott ember sokkal jobban tud fókuszálni és koncentrálni a sikeres fogadásra.

Mit együnk egy fogadás előtt?

Ahogyan a sportolok számára a nagy meccsek, mérkőzések előtti étkezések fontos részét képezik teljesítményüknek, úgy a sportfogadók számára is elemi dolog, még akkor is ha egyes kutatások szerint éhgyomorral jobban tudunk fókuszálni. De nemcsak az étkezés megléte a fontos, hanem az is, hogy mi kerül a tányérra. Bár csábító lehet egy gyors és kevésbé tápláló étkezés előtte, néhány dolgot érdemes szem előtt tartani, akár offline, akár online sportfogadás esetében. Időbe telik, amíg a szervezet megfelelően megemészti az ételt, ezért a játék előtti étkezést 2-3 órával előtte érdemes beütemezni.

5 közkedvelt hely a sportfogadás rajongóinak, ha társaságra vágysz!

Nem tetszik annak a gondolata, hogy otthon nézzél meg valamilyen meccset, majd magányosan fogadj rá? Szerencsére Budapesten is egyre több olyan hely van, amely alkalmas a meccsnézésre, ezek főleg bárok és pubok. Azok számára, akik a haverokkal szívesebben élik át a fogadás élményét, miközben megvacsoráznak, íme néhány népszerű hely a fővárosban, ahol bármikor szívesen látják a fogadás rajongóit! Persze meccset nézni és fogadni egyedül is éppúgy lehet, de nyilván társaságban az igazi, amely után meg lehet vitatni a fontosabb részeket, akár átbeszélgetve az egész éjszakát.

1. Fogadó Sport Pub

Igazi sportbár, ahová elsősorban azok térnek be nagy előszeretettel, akik imádják a sportot, és rendszeres nyomon követik a labdarúgás alakulását minden tekintetben. A széles ételkínálat mellett kocsmasportok, óriáskivetítők és élőben fogadható Tippmixek is várják a vendégeket. A nagyon kedves és profi személyzet, valamint a bár jó hangulata gondoskodik arról, hogy az ide érkező haveri társaságok felejthetetlenül érezzék magukat, és bármikor visszatérjenek.

2. John Bull Pub

Klasszikus brit sportkocsma, amely már 1989 óta jelen van a fővárosban, ez pedig figyelemre méltó. Steakek, hamburgerek és italok széles választéka található meg benne, valamint az utánozhatatlan sportkocsma hangulat is adott egy laza estéhez. A bár fő profilja nyilvánvalóan a futball, de az ökölvívás, a darts, a tenisz, a golf és a krikett rajongóira is gondolnak.

3. Pointer Pub

Szintén egy hagyományos brit stílusú sportkocsma, de közben a legnagyobb franchise a maga nemében, mivel annyira népszerű, hogy immár 5 helyen is jelen van Budapesten. Rendkívül ízletes utcai ételeket szolgálnak fel, beleértve a hamburgereket és házi pizzákat. Ugyanakkor sörválasztékuk még inkább kiemelkedő, a csapolt egyedi kézműves sörök jelentik a hely igazi varázsát és vonzerejét.

4. Jack Doyle’s Irish Pub

A főváros nyüzsgő utcáin található Pub kétségtelenül az egyik legjobb ír pub Budapesten. Van náluk foci, rögbi, krikett, tenisz, UFC és boksz, Forma–1-es verseny, sőt néha amerikai futball is, így változatosságával egyértelműen kitűnik a többi közül. Írország igazi ízvilágával, belecsempészve a magyar konyha eklektikus keverékét, hagyományos ír zenével és tánccal, a szívélyes fogadtatás és a remek hangulat biztosan garantált.

5. Stifler Ház

A Stifler lényegében egy hamburgerező, nagyszerű bárral és rengeteg biliárdasztallal. A minden nap délután 5 órától, hajnali 5 óráig nyitva lévő hely a belváros egyik legmenőbb amerikai stílusú, romkocsma hangulatú szórakozóhelye. A rendszeres sportközvetítéseken túl három tánctérrel, öt bárpulttal, játékteremmel és biliárdasztalokkal várja a vendégeket. Ráadásul a belépés ingyenes, ide igazán megéri benézni!